Benvinguts.

Vaig obtenir el meu  doctorat en Economia per la Universitat de Barcelona el gener de 2016, sota la supervisió de Joan Calzada. El comitè de lectura estava format per (president) Antonio Estache (Universidad Libre de Bruxelles), Joan-Ramon Borrell (Universitat de Barcelona) i Juan Luis Jiménez (Universitat de les Palmes de Gran Canària). Al febrer de 2016, vaig iniciar una non-tenure track com a investigador postdoctoral de Barcelona GSE al Department of Economics and Economic History de la Universitat Autònoma de Barcelona En aquest període he millorat les meves habilitats investigadores, però també les meves habilitats docents.

Com a investigador, durant aquest període, he publicat dos capítols de la meva dissertació de tesi, Community-Managed Water Services: The Case of Peru (2017) i Universal access to clean cookstoves: Evaluation of a public program in Peru (2018). A més, en col·laboració amb Jordi Perdiguero (UAB) he publicat nous treballs de recerca, Socioeconomic factors affecting water access in rural areas of low and middle income countries (2019) i Cruise activity and Pollution: The case of Barcelona (2020). Podeu trobar més informació sobre la meva recerca, per si us interessa, aquí.

Com a professor he impartit cursos bàsics i avançats de Microeconomia per als estudiants de grau, en aquest període l'avaluació de la meva feina per part dels estudiants havia estat molt positiva. En general, la meva valoració se situa per sobre de la mitjana del professorat universitari i del professorat d'economia amb una nota superior als 8,5-9 punts (sobre 10) en general.

La meva recerca es troba en el camp de l'economia aplicada. La meva tesis doctoral s'ha centrat en l'anàlisis sobre l'accés a serveis bàsics, com ara aigua i energia neta als països en vies de desenvolupament. Avui dia, la meva recerca més recent se centra també en l’economia mediambiental, analitzant l’impacte sobre la contaminació de l’aire de diferents activitats i polítiques econòmiques implementades en zones urbanes dels països desenvolupats.
 
He publicat la meva recerca en revistes àrbitres internacionals (JCR) com ara Energy Policy, Journal of Environment and Development, Transport Research Part D: Transport and Environment o Water (Suïssa).
 
També he estat referee de diferents revistes àrbitres (JCR) com ara Energy for Sustainable Development, Sustainability o Water (Suïssa).
 

logouab.jpg

 

Campus d'excel·lència internacional U A B