Mireia Vargas-Urpí

Lectora Serra Húnter al Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Doctora en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Autònoma de Barcelona, on també va cursar la llicenciatura en Traducció i Interpretació, el Màster propi en Traducció i Interpretació professionals del xinès al castellà i el Màster oficial de Recerca en Àsia oriental contemporània.

Fa classes de xinès als graus de Traducció i Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental i col·labora a l'assignatura de Mediació i Interpretació d'Enllaç del Màster Oficial en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals de la UAB.

Els seus interessos de recerca se centren en la traducció i interpretació del xinès, així com també en la interpretació als serveis públics i la mediació intercultural (especialment amb el col·lectiu xinès). També s'interessa per l'estudi de la comunicació intercultural i del llenguatge no verbal. És membre dels grups de recerca MIRAS i TXICC

 

logouab.jpg

 

Campus d'excel·lència internacional U A B