Presentació

 blanc_logo.jpg

Benvinguts i benvingudes al meu lloc web.

El meu nom és Salvador Faura i Sabé i la meva intenció en aquest espai és apropar-vos al meu món, a les tasques que realitzo i a alguns enllaços que considero d’interès... el fet és que sempre he pensat que els currículums tradicionals deixen molt per dir i és per això que en faig una redacció més personalitzada! Descobriu-ne vosaltres mateixos/es el contingut. Espero que us agradi!!

Què hi trobareu?

Se m’ha ocorregut que la millor manera d’organitzar aquest espai és a través d’un senzill índex que, poc a poc, aniré ampliant. De moment, els apartats que hi podeu trobar són cinc:

-PRESENTACIÓ:
És el lloc que esteu veient ara mateix, és a dir: una petita introducció a aquesta pàgina web amb la possibilitat de contactar-me via correu-e (Salvador.Faura@uab.cat).

-CURRÍCULUM: 
És una redacció, més o menys completa, sobre què sóc professionalment, allò què he fet fins ara i en què estic treballant actualment.

-SOLIDARITAT:
Aquí em podeu veure a diferents països en vies de desenvolupament, realitzant activitats diverses que omplen d’alegria el meu temps lliure, amb un documental inclòs.

-TRADUCCIONS: 
Aquí podeu llegir un comentari sobre una de les meves darreres traduccions, la novel·la En Mil i Una Nits, de l’afganès de llengua anglesa Tahir Shah, publicada l’any 2009 i encara inèdita en espanyol. Al mateix temps, en aquest espai us deixo també amb un poema, traduït al castellà, del llibre Used Book, del professor indi Makarand Paranjape.

-POESIA: 
Ja per acabar, us deixo amb un parell de poemes escollits d'entre les meves publicacions i us n’indico alguns enllaços a la xarxa.

Si creieu que alguna cosa és millorable, no dubteu a fer-me una proposta ... la valoraré i, en la mesura del possible, la incorporaré. 

Moltes gràcies per avançat i bona navegació.

Campus d'excel·lència internacional U A B